DivX
Tulák
Eval. Score 0
Pohlaví: 
|
 |
« kdy: 21 07, 2009, 18:54:12 » |
|
Zdravím, navrhoval by som vám WoW Fun(instant) server, ktorý by išiel pod patchom 2.4.3 (stále hraje dosť ľudí aj na tomto patchu). INSTANT - tento server, by bol hlavne pre tých ľudí, ktorým sa nechce expiť, alebo na to nemajú čas, ale chcú zažiť progress bossov a taktiež chcú zažiť BGčka, kde si ľudia nekúpily set pri vendorovi, ale museli si ho vybojovať. - profesie all [rate 5x] - dungy a raid instancie prerobené ako na offi. Každý boss bude spellovať tak ako má. [Našla by sa pekne prepracovaná DB na wowresources] - dostanete 70lvl hneď na začiatku a port do Hlavného mesta, kde si kúpite repkový set [nič viac a nič menej] - spraviť porterov do dungov a do hlavných miest [zase hlavne pre tých, ktorý na WoW nemajú cele hodiny] - Eventy sú samozrejmosť, za eventy by ľudia dostali Event Marky, za ktoré by si mohli niečo kúpiť - honor rate [1] (keď už PvE hráči majú mať nascriptovaných bossov tak aj PvP hráči si musia svoje itemy zaslúžiť)
Ďalej Vám tu chýba už spomínany CS portál [vlastne máte, len sa o to nikto nestará] Tu by som Vám navrhoval spraviť: - Only Dust2 - Public [dust, dust2, nuke, inferno, aztec(toto sa už moc nehraje), cpl_mill] - Fun [fy mapy ...] - Deathmatch [mapy ako na publiku]
- samozrejme, ako som tam už videl boli náznaky psychostats a banlistu čo je vážne dobrá vec.
zo začiatku by myslím toto stačilo, kým by sa to naplnilo CS:S server by som zo začiatku určite nerobil.
Ale ináč zatial čo pozerám je toto pekne prepracovaný "Portál zábavy"
S pozdravom DivX.
|