• Domů
  • Nápověda
  • Vyhledávání
  • Přihlásit
  • Registrovat
Stran: [1]   Dolů
Autor Téma: Battlefield Heroes  (Přečteno 1269 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
CRyPtOniCS
Kouzelník
*

Eval. Score 33

Pohlaví: Mužské

Veni, vidi, vici- Viděl jsem, vypil jsem, nevidím

455677064
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: 11 07, 2009, 00:13:55 »

Sice se nejedná o flash hru, ale snad to nebude tak moc vadit  Mrknutí   
Pokud se chcete na chvilku odreagovat od WoW, nebo se jen zabavit když je server kvůli údržbě na chvíli offline, mám pro vás ideální řešení (zním jako "Avon Lady", ale co mám dělat  Škleb )

Určitě jste někdy slyšeli o hře "Battlefield", ať už to bylo například 1943, nebo zatím poslední 2142.
Battlefield Heroes jde po boku ostatních her z této řady. Grafika sice vypadá jako vystřižená z komixu, ale stačí se jen zaregistrovat, stáhnout a můžete hrát  Úsměv   
Pokud máte pár minut volného času, dáte si jeden dva matche a hurá zpátky za trpaslíka do WSG  Škleb

Oficiální web: http://www.battlefieldheroes.com/
Ingame video: http://www.youtube.com/watch?v=ozx3-iyIiWA&feature=related
Zaznamenáno

Alts: Drood, Flee, Cruelty.

skypi39
Altron Team
Písař
*

Eval. Score 9

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 12 07, 2009, 18:17:33 »

ma to malo serverov a vecne zaplnene 10 minut cekani na CONNECT a jeste k tomu te to muze vykopnout Smích
Zaznamenáno

CRyPtOniCS
Kouzelník
*

Eval. Score 33

Pohlaví: Mužské

Veni, vidi, vici- Viděl jsem, vypil jsem, nevidím

455677064
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #2 kdy: 15 07, 2009, 01:26:02 »

Chyba bude na tvém přijímači  Škleb  Škleb   Teda vlastně... když jsem se připojil poprvé, hodilo mě to na server, kde mě v lagu zabíjeli i hráči, co seděli ve zničeném tanku a byli už dávno po smrti...  Taky nepopírám, že mě to na kdejakém serveru občas během pár minut vykopne.   To jsou ale chyby, které mi hru nijak nezprotivily..    Úsměv   Chce to jen trochu trpělivosti při hledání..
Ať to má chyb kolik chce, pro mě je to správná gamesa a největší + jí patří už jen za tu lidovou cenu  Smích  Úsměv
Zaznamenáno

Alts: Drood, Flee, Cruelty.

skypi39
Altron Team
Písař
*

Eval. Score 9

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20 07, 2009, 13:02:02 »

ale ja us to hrajem normalne jen obcas jim vypadavaj nejake veci !! ja us som lvl 6 Smích
Zaznamenáno

daviholy
Tulák
*

Eval. Score 0

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: 26 10, 2009, 14:00:00 »

mno ja tu hru hraju od bety a když byla beta tak to tam byl samy bug a když to spustili tak se neslo ani přihlasit do hry protoze servery byly nonstop full.Ale tet me pěkne naštvali když měl bejt update s novou mapou(riverside rush)tak sem se tešil a kdyz to spustili tak se neslo lognout do žádny hry a celej den to opravovali a potom když to šlo tak nova mapa nejela( trvalo jim cca. týden než tu mapu opravili aby jela)
« Poslední změna: 26 10, 2009, 14:04:04 od daviholy » Zaznamenáno

Marot
Tulák
*

Eval. Score 0

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: 30 10, 2009, 15:01:12 »

Můžu zaručit, že tato hra je super na odreagování.
Btw Commanderi best...
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
Tisk
Skočit na: